|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Yusuf Islam - A Is For Allah |
|
|
|
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
cok guzel paylastigin icin sagol,ama orda cocuk jesus yazdi neden eyer bilirsen bana yazarmisin |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
قُولُوا آمَنَّا بِاللَّهِ وَمَا أُنْزِلَ إِلَيْنَا وَمَا أُنْزِلَ إِلَىٰ إِبْرَاهِيمَ وَإِسْمَاعِيلَ وَإِسْحَاقَ وَيَعْقُوبَ وَالْأَسْبَاطِ وَمَا أُوتِيَ مُوسَىٰ وَعِيسَىٰ وَمَا أُوتِيَ النَّبِيُّونَ مِنْ رَبِّهِمْ لَا نُفَرِّقُ بَيْنَ أَحَدٍ مِنْهُمْ وَنَحْنُ لَهُ مُسْلِمُونَ Kûlû âmennâ bi(A)llâhi vemâ unzile ileynâ vemâ unzile ilâ ibrâhîme ve-ismâ’île ve-ishâka veya’kûbe vel-esbâti vemâ ûtiye mûsâ ve’îsâ vemâ ûtiye-nnebiyyûne min rabbihim lâ nuferriku beyne ehadin minhum venahnu lehu muslimûn(e) Deyiniz ki, "Biz, Allah'a iman ettik ve bize ne indirildiyse İbrahim'e, İsmail'e, İshak'a, Yakup'a ve torunlarına ne indirildiyse, Musa'ya ve İsa'ya ne indirildiyse ve bütün peygamberlere Rablerinden ne verildiyse hepsine iman ettik. Biz onların arasında fark gözetmeyiz ve biz ancak O'na boyun eğen müslümanlarız." (Bakara suresi 136.ayet ) yukarda yazdigim ayette belirtildigi gibi biz Peygamberler arasinda ayrim yapamayiz.Yalniz Hristiyanlarin Hz Isa'ya bakislari ile bizim bakisimiz ayni degil.. Yusuf islam klipte sanirim bu mesaji vermeye calisiyor..Once Muhammed (s.a.v. ) yaziliyor arapca, sonra cocuk Jesus yaziyor ingilizce... Hristiyanlarin çogu bizim Hz.Isa'yi (r.a.) kabul etmedigimizi saniyorlar bildigim kadariyla, burada bizim hz Isa'yi (r.a.) (jesus ) kabul ettigimiz de belirtilmis oluyor.. ben boyle anladim ))
İnsan yakınlaştıkça yakınlarından ayrı, Belli ki yakınımız yoktur Allah'tan gayrı ... Bu dünya hep benim olsa, gamım bitmez nedendir bu, Ta ezelden türab-ı gamla, yoğrulmuş bedendir bu. ... Konu amenna tarafından (02-14-2010 Saat 01:09 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
oke sagol ammena anladim aydinlattigin icin sagol |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
sen de sagol kardesim, pek guzel anlatamadigim halde soruna cevap bulmana sevindim .. belki sonra baska biri soruna daha iyi cevap verir ins...
|
![]() |
| Etiketler |
| islam, yusuf |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|