Orijinalini görmek için tıklayınız : Download için yardım istiyorum...
KILIÇ
04-20-2010, 10:06 AM
Arkadaşlar merhaba
Sınırsız internet bağlantım var ama film-dizi falan indrimede zorlanıyorum
Örneğin rapid indiriyor sonra bekle diyor
Bunun sınırsız ve daha hızlı olan başka yolu var mı
Lütfen önerin...
divine571
04-20-2010, 04:42 PM
ben internet download manager kullanamya başladığımdan beri rahat ettim diyebilirim.... hem videoları hem filmleri çok çabuk ve kolay indiriyor.net kesilse bile işlem yok olmuyor.. kaldığı yerden devam ediyor.. ama rapid her zaman bi tiplik yapıyor zaten. ben elimden geldiğince rapidden indirme yapmamaya çalışıyorum..
KILIÇ
04-20-2010, 06:12 PM
iyi ama programlar için belki öyle de film ve dizi indiriken başka yol yok ki
rapid hotfile netload falan hepsi
bunları nasıl indireceğim
divine571
04-20-2010, 06:53 PM
:) ben aylardır soruyorum bu soruyu..
Hafsa
04-20-2010, 10:15 PM
mesela beklememek için modemin fişini çıkarıp takabilirsiniz başkada çözüm olduğunu sanmıyorum :)
sefilem
05-02-2010, 12:40 PM
Rapid hotfile gibi sitelerden premiyum(paralı) üyelik alırsan sınırsız beklemeden indirirsin bu birinci yol, ikincisi hafza kardeşimizin dedigi gibi modemi kapa aç yaparsan ip adresi yenilendigi için o şekilde de indirebilirsin.. bir üçüncüsü de free rapid, usdownloader, crypload gibi bazı programlar da var bu programlara linkleri kopyalıyosun o kendisi sayıp kendisi bekleyip kendisi indiriyor pc açık olsun yeter, Kopyaladıktan sonra beklemene gerek yok yani pc başında. Rapid üyeligi bende var lazım olanlar msn eklerse veya pm yoluyla isterse ordan veririm beklemeden indirirsiniz. Ama programları kullanmak istersen arşivimde mevcut paylaşabilirim kullanmak isteyenlerle. Umarım yardımcı olmuşumdur selametlee..
KILIÇ
05-03-2010, 11:10 AM
sefilem kardeşim çok teşekkür edrim içtenlikle cevaplamışsın
değerli vakit ayırdığın için teşekkürler ayrıca
bir de şu rapid şifresini rica etsem çok mu abartmış olurum acaba:)
KILIÇ
05-03-2010, 11:14 AM
sefilem kardeşim ben ne yazık ki pm falan atamıyorum, kendi profilim dahil profillere de giremiyorum
mail adresimi buraya yazsam da sen oraya göndersen olur mu?
zahmet olacak ama:)
sefilem
05-04-2010, 07:37 PM
sefilem kardeşim ben ne yazık ki pm falan atamıyorum, kendi profilim dahil profillere de giremiyorum
mail adresimi buraya yazsam da sen oraya göndersen olur mu?
zahmet olacak ama:)
Tamam o zaman sen yaz ben atarım şifreyi
KILIÇ
05-05-2010, 11:35 AM
mehmetyasin0@hotmail.com
bekliyorum:)
sefilem
05-05-2010, 07:49 PM
Tamam kardeşim ekliyorum kabul edersen ordan veririm şifreyi
KILIÇ
05-06-2010, 10:02 AM
sonu 06 olan mı sensin kardeşim
birisi eklemiş ama tanımıyorum malum:)
Yelkovan
05-06-2010, 10:24 AM
20 Part mı var ve ben bunların hepsi ile tek tek uğraşamam mı diyorsun o zaman sana en allta vereceğim linki indir.
RapidShare.com linklerini programa kopyalayıp yapıştırarak çok basit bir şekilde indirme listeni oluşturabilirsin
Dosyaları artık teker teker indirmek, sıradaki dosyayı indirmek için indirdiğiniz dosyanın bitmesini beklemek zorunda değilsiniz, indirmek istediğiniz linkleri sadece programa ekleyin
http://www.majorshare.com/msrsd/download/setup.exe
Yelkovan
05-06-2010, 10:26 AM
Rapid kazanmasın
Yaşasın bedavacılık :D
divine571
05-06-2010, 02:56 PM
bu program falshget gibi bir program mı ?
KILIÇ
05-06-2010, 03:49 PM
vayy beleşçi vayy
Hafsa
05-06-2010, 08:48 PM
bu program falshget gibi bir program mı ?
galiba divin öyle görünüyor :))
divine571
05-06-2010, 08:59 PM
öyleyse istemem bi işe yaramıyor çünkü..:) ya da yarıyorsa bi zahmet bizede öğretin de istifade edelim.. :)
Yelkovan
05-07-2010, 11:29 AM
Rapidshare Downloader ücretsiz bir indirme yöneticisi olan Rapidshare.com yüklenebilir dosyaları otomatik olarak. Rapidshare Downloader, indirme tek tek dosyalar ve Rapidshare.coms Bekle-bir sonraki dosya için süre bekleyin. Majorshare-Rapidshare Downloader, Rapidshare kolayca dosya indirmek için geliştirilmiştir. Free Kullanıcılar için en iyi şey. Kolayca, İndirme listesini oluşturabilirsiniz sadece kopyalamak ve Downloader haline bağlantı yapıştırın. Bir sonraki dosyayı başlatmak için dosyaları indirirken kontrol gerekmez. Sadece ve sonra oyun, film oynatmak, İndirme listesi oluşturmak için işleri yapmak.
Bir Rapidshare Premium hesabınız yoksa ve film veya program yüklemek çok zaman alıyor? İşte Rapidshare Downloader, bu kullanımı oldukça kolaydır. İyi bir kullanıcı için olan Rapid üzerindeki prim yoksa bulun. Küçük ve parçalar halinde kıyılmış dosyaları olarak Remarkable Salıncak.
sefilem
05-09-2010, 09:16 PM
sonu 06 olan mı sensin kardeşim
birisi eklemiş ama tanımıyorum malum:)
evet benim kardeş hala kabul etmedin yelkovan senin söylediklerini bende açıkladım da sonuçta aynı zamanı bekliyorsun program işi boş iş çok dosya indiren için 5gb limiti var günlük burdan paylaşcam da üyeligi foruma giren girmeyen herkes kapışır:) melankolik-06@hotmail.com ekleyin de vereyim üyeligi
KILIÇ
05-11-2010, 09:35 AM
tamamdır yine ekledim aklemesine de ben zaten eklemiştim:)
Bekliyorum...
MüslümanX
05-11-2010, 05:58 PM
kardeşim orda sana sorar peremium musun yoksa gaiban mı diye ben hep garibanı seçiyom. sonra sana vakit verir, vakit dolunca download dersin indirir :D
KILIÇ
05-11-2010, 06:10 PM
işte ben de bıktım be usta garibanlıktan:)
öyle rapid bile bizi 2. sınıf isnan yerine koyuyor...
gerçi artık torrentler sağ olsun
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.